• Hoogoorddreef 56L - 1101 BE Amsterdam - info@novisource.nl

Wij zijn Novisource

Wij zijn er om organisaties slimmer en efficiënter te laten werken en daarmee toekomstbestendig te zijn. Door tijdig in te spelen op de nodige veranderingen, bijv. gestuurd door wet- en regelgeving, digitalisering of automatisering.

We werken dan ook met een groep betrokken, intelligente en ambitieuze professionals, die impact willen maken tijdens hun projecten en de juiste waarde willen toevoegen bij de opdrachtgevers.

We geloven sterk in de onderlinge verbinding van onze consultants. Die is gedreven door ieders intrinsieke motivatie om continu te verbeteren, te leren en resultaten te boeken. Waarbij we ook met elkaar verbonden zijn als mensen die zich vinden in onze sterke cultuur en kernwaarden.

JelleDraper-DSC_2277.2560x3840

Novisource Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de basis van onze cultuur en vormen de grondslag van hoe we met elkaar en onze klanten samenwerken.

None

Wij bewegen altijd vooruit en blijven niet hangen in de status quo. Wij introduceren nieuwe kennis, ideeën en methoden. Daarbij kunnen we ook buiten de gebaande paden treden.

Wij durven moeilijke keuzes te maken en spreken ons uit naar elkaar en naar klanten, ook als dit kan schuren. Wij doen wat nodig is om de organisatie verder te helpen.

Wij kennen elkaar en onze klanten door en door. Samen brengen we organisaties naar het juiste resultaat. We staan naast elkaar en werken in openheid aan onze gemeenschappelijke doelen.

We zijn ondernemend, zelf-startend en actiegericht. Wij zijn geen opdrachtverlengers, maar blijven zolang we impact maken. We verwijzen door als anderen beter kunnen helpen.

Wij denken in kansen en oplossingen en nemen proactief het voortouw. Onze mensen brengen positieve energie en vertrouwen. Wat we nog niet weten daagt ons uit en we leren graag bij.

Elke dag een stapje beter, met zelfreflectie en open en constructieve feedback. We omarmen voortdurende ontwikkeling en investeren in training en kennisdeling.

Evenementen

Verbinding is een van onze belangrijke kernwaarden. We geloven dat een goed contact essentieel is in duurzame verandering. En we geloven ook in de onderlinge samenwerking binnen ons team. Onze mensen bepalen ons succes. En daarom investeren we in verschillende events:

None
17 maart 2023

Teambuilding & gezamenlijke uitjes

None
13 oktober 2023

Novisource kerstfeest

None
09 juni 2023

Thema avond Sustainable Finance

None

Groei en ontwikkeling

Onze consultants maken het verschil bij onze klanten. Daarom staat de groei en ontwikkeling van iedere consultant bij ons centraal.

Novisource zorgt voor uitdagende projecten bij aansprekende opdrachtgevers. Daarnaast investeren we in een persoonlijk ontwikkeltraject van elke consultant. We geloven daarbij in maatwerk, want iedereen bevindt zich in een andere fase in zijn/haar leven en heeft een andere persoonlijkheid en ambitie.

Sectoren

Samen met onze opdrachtgevers staat Novisource midden in het hart van verandering en werken we aan het nog digitaler, klantgerichter, veiliger en/of duurzamer maken van diensten. Dit doen we voor grote financiële dienstverleners, zoals banken en verzekeraars, waaronder ABN AMRO en Bovemij. Ook werken we veel voor opdrachtgevers in onder meer de retail en in de non-profit sector. Zo bieden we onze consultants een breed scala aan opdrachtgevers, waar zij kennis & expertise opdoen en toegevoegde waarde kunnen leveren.

Versterk ons team

Novisource bestaat uit een groep collega's die intrinsiek gemotiveerd zijn impact te maken bij de klant. Om continue te leren en te ontwikkelen en met hun groeiende kennis hun steentje bij te dragen bij onze opdrachtgevers. Zo groeien zij individueel, met onze klant maar groeien we ook als organisatie.

Ons team is een mooie mix van zowel ervaren als startende collega's, met allemaal hun eigen ambities en wensen. Om daarin te kunnen faciliteren kennen we verschillende vormen van dienstverband.

None

We bieden direct een vast dienstverband. We nemen de tijd om elkaar goed te leren kennen in het sollcitatie proces, en als we voor elkaar kiezen doen we dat voor de lange termijm. Je krijgt daarom een vast contract, met alle voordelen die daarbij horen. Een mobiliteitsvergoeding, pensioenopbouw, toegang tot alle trainingen in de Acadamy, een persoonlijk opleidingsbudget, een collega consultant als mentor én een eigen People & Talentmanager die je helpt in jouw ontwikkeling.

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je consultancy-carrière, maar aarzel je nog om als zelfstandig ondernemer te beginnen? Bij Novisource hebben we dé oplossing voor jou: Ondernemen bij Novisource!

Als ervaren consultant krijg je bij ons de kans om te profiteren van ons uitgebreide netwerk van klanten en andere professionals, terwijl je toch in dienst bent bij Novisource. In deze Hybride Freelance-constructie heb jij de controle over je eigen carrière. Je bepaalt zelf je beschikbare uren, uurtarief en welke opdrachten het beste bij jouw expertise passen.

Je ontvangt een omzetafhankelijk salaris, waarbij maar liefst 70% van jouw bruto maandomzet direct naar jouw salarisstrook gaat. Daarnaast geniet je van alle voordelen van een vaste werkgever, zoals een vast basis salaris tussen opdrachten in, de dekking van de sociale verzekeringen van Novisource (pensioen en arbeidsongeschiktheid), ontwikkelingsmogelijkheden, een ondersteunend team van collega's, gezellige borrels en uitjes, en de mogelijkheid om te sparren met gelijkgestemden.

Hoe werkt het? Simpel: jij hebt de regie over je eigen loopbaan. Of je nu kiest voor meer flexibiliteit en een hogere financiële beloning van ondernemen bij Novisource of de zekerheid van een vast salaris, wij blijven je ondersteunen door je te helpen aan uitdagende opdrachten en door met je mee te denken op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Of je nu een ervaren Business Consultant, Business Analist, Projectmanager of Programmamanager bent, bij Novisource maak je deel uit van een groep gelijkgestemden die elkaar ondersteunen en inspireren in hun groei en ontwikkeling.

We werken ook samen met een netwerk van ondernemende freelancers. Je bent onderdeel van ons netwerk en ecosysteem en kunt via Novisource mooie projecten volbrengen bij toonaangevende klanten.

Sollicitatieproces

Enthousiast geworden over de mogelijkheden binnen Novisource? We komen heel graag met elkaar in contact om de kansen verder te onderzoeken.

None

Een telefonische of online kennismaking met één van onze recruiters, waarbij we vooral kijken of we bij elkaar passen qua cultuur en ambities.

Een vervolggesprek met een senior consultant binnen het gewenste expertiseveld. Iemand met veel ervaring laat horen hoe het gaat tijdens een mogelijke opdracht.

Na een succesvol vervolggesprek binnen ons team ontvang je zo snel mogelijk een aanbod. We versturen je het aanbod per mail en lichten e.e.a. graag nader toe.

Wanneer we beiden enthousiast zijn en het aanbod hebben geformaliseerd, vieren we graag jouw indiensttreding met feestelijk tekenen op kantoor. ​

Je onboarding start nadat je je contract hebt getekend. In deze eerste werkfase richten we ons op het gezamenlijk voorbereiden op de eerste opdracht en het wegwijs maken binnen onze organisatie.

Novisource in beeld

Onze opdrachtgevers

None
None
None
None
None
None
None