• Hoogoorddreef 56L - 1101 BE Amsterdam - info@novisource.nl

Uw partner in duurzame en mensgedreven transformatie

Schermafbeelding_2024-01-22_om_13.18.37.5120

Wij zijn daar waar verandering nodig is

Novisource ondersteunt uw organisatie in het zelfstandig, duurzaam en efficiënt implementeren van verandertrajecten. Gedreven vanuit onze verschillende expertise-gebieden bieden onze consultants de juiste kennis, ervaring en daadkracht om uw verandertraject te laten slagen.

We zien een wereld waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Het is niet eenvoudig om met de juiste expertise (kennis, vaardigheden en ervaring) en ook met  de nodige daadkracht bij te kunnen blijven. Novisource is daar waar verandering nodig is, en ondersteunt organisaties om duurzame verbetering te versnellen en om mens en organisatie te laten groeien, bloeien en voorop lopen.

Als daadkrachtige gids leiden wij onze klanten door een veranderproces. Hierbij slaan we de brug tussen mensen en technologie. Door de kennis, ervaring en verbindende kracht van onze consultants zijn we in staat om samen met onze opdrachtgevers de gewenste toekomst te realiseren en maken we diensten meer digitaal, klantgericht, veilig en duurzaam.​

Onze mensen, en daarmee onze organisatie zijn: 

  1. Vooruitstrevend
  2. Daadkrachtig
  3. Lerend
  4. Optimistisch
  5. Verbindend
  6. Tonen lef
None

Onze kernrollen

Wij geloven dat digitale transformatie altijd mensgedreven is. En dat duurzame verandering de juiste skills, kennis en persoonlijkheden vraagt. Daarom werken wij met de beste mensen, die passen bij onze visie en het klant resultaat voorop hebben staan. Onze mensen werken als onder meer business analist, programma-manager en product owner. Zij hebben het klant belang voorop staan en zullen hun kennis altijd overdragen in de organisatie.

Maak kennis met onze mensen

None

Suzanne van Zeelst

CEO

None

Reitha Sheombar

Accountmanager

None

Michiel Lotze

Business Development Manager

None

Max Kiestra

Account Manager

Onze opdrachtgevers

None
None
None
None
None
None
None