• Hoogoorddreef 56L - 1101 BE Amsterdam - info@novisource.nl

06_Novisource_Academy_Novisource_Header_1440x512_D

Welkom bij de

Novisource Academy

Functie inhoudelijk

De Acadamy bied de juiste trainingen aan die aansluiten op de rol die wordt uitgeoefend bij de klant

Thema & expertise trainingen

Voorop lopen in collectieve kennis van de markt en de uitdagingen van onze klanten

Persoonlijke ontwikkeling

Opleidingen en begeleiding op basis van persoonlijke behoeften

Groei & ontwikkeling centraal

Naast de uitdagende opdrachten die Novisource mogelijk maakt, investeren we in de ontwikkeling van iedere consultant. We geloven in de combinatie van verschillende manieren van ontwikkelen.

Continue verbeteren

We streven ernaar een omgeving te creëren waarin onze medewerkers kunnen gedijen en hun carrière doelen kunnen bereiken. Zoals we bij onze klanten werken aan continue verbetering, is dit tevens een belangrijke waarde binnen onze organisatie. We leren door te doen, fouten te maken en die te delen met elkaar zodat we ons persoonlijk en als collectief blijven ontwikkelen. Elke dag een stapje beter.

None

Kennismaken met de organisatie, nieuwe collega's en kijken gezamenlijk naar de juiste match voor potentiële opdrachtgevers.

De start van iedere opdracht is bepalend voor het succes. Daarom wordt bij iedere opdracht de scope bepaald en afgestemd met de klant.

Gedurende de opdracht wordt er geëvalueerd met Novisource en met de klant. Om zo gezamenlijk toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Op basis van de persoonlijke behoefte van onze consultants voeren we ontwikkelgesprekken om ervaringen, feedback en ambities met elkaar te blijven bespreken.

None

Talentontwikkeling

Een ervaren People- en talentmanager faciliteert elke consultant bij zijn of haar eigen persoonlijke ontwikkelplan. Samen worden ontwikkelgesprekken gevoerd, wordt bepaald welke opleidingen relevant zijn en wordt de juiste begeleiding en feedback gegeven, ook tijdens de opdracht.