Waarom werken bij Novisource?

Culture eats strategy for breakfast

Bij Novisource helpen wij organisaties door zelfstandig, duurzaam en efficiënt te leren digitaliseren. Zie ons als een kameleon. Wij helpen organisaties zelfvoorzienend en wendbaar te blijven in een continu veranderende digitale economie. Dit doen wij met succes door onze expertise en netwerk proactief te delen. Wij omarmen de missie van onze klanten en zorgen dat zij zelf leren om regie te houden over het volledige ecosysteem aan IT-dienstverleners.

Onze kernwaarden

Zo creëren wij samen verandercapaciteit

Bevlogen

Zorg ervoor dat wat je doet, impact maakt. Enthousiasmeer de ander, of het nu een collega of een klant is. Laat zien hoe begaan je bent met je vakgebied en zet net even die extra stap om een onuitwisbare indruk achter te laten. Jouw commitment inspireert mensen.

Verbinding

Een goede teamgeest is de kern van wat we doen. Die onderhoud je niet zomaar, daarvoor moet je er liefde en energie in steken. Hoe? Door met elkaar te praten, de dialoog aan te gaan en - vooral - te luisteren. Zowel intern als extern. Samenwerking valt of staat tenslotte met communicatie.

Daadkracht

We maken concrete afspraken met elkaar en komen die ook na. Met andere woorden: waarmaken wat je belooft. Dát is wat ons betreft daadkracht. We stellen vooraf de doelen samen en doen er vervolgens alles aan om die te behalen.

Ondernemend

Wij zien mogelijkheden die anderen niet zien. Dat vergt creativiteit. Daarmee brengen we onze klanten verder en worden gestelde doelen ook daadwerkelijk gehaald. Dankzij onze honger naar vernieuwing, dragen we bij aan groei en ontwikkeling.

Work hard and have fun

Oog voor elkaar, lol met elkaar

Kennis en expertise zijn onmisbaar, maar niet de enige benodigdheden voor een succesvolle dienstverlening. Net zo belangrijk is hoe we ons feitelijk gedragen - onderling en zeker ook op de werkvloer bij onze klanten. We zien een professionele en aangename werkcultuur als basisbehoefte voor het succes van onze professionals.  Wat is dan de cultuur bij Novisource? Je kunt rekenen op een verrassend informele sfeer. Het persoonlijke contact is door de hele organisatie ingevoerd en de teamgeest speelt een belangrijke rol. We willen graag dat iedereen zich voortdurend betrokken voelt. Dat doen we door het organiseren van klantevenementen, kennissessies over actuele onderwerpen binnen ons vakgebied, maar bijvoorbeeld ook door interne evenementen, gezellige dinertjes en samen sporten! Bij Novisource zul je je nooit een nummer voelen, maar altijd een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf - óók wanneer je op een project bij een van onze mooie klanten zit.

Duurzaamheid

De toekomst verdient positieve veranderkracht

Bij Novisource hebben we oog voor de ander. We zorgen ervoor dat niet alleen wijzelf, maar ook anderen kunnen floreren. Daarom staan persoonlijk contact en begeleiding hoog in het vaandel en werken we graag samen, liefst met mensen die op dezelfde manier in de wedstrijd zitten. Alleen samen kom je tot verbinding en inspiratie: wat ons betreft de basis voor duurzame relaties en groei!

Maar om samen tot verandering te kunnen komen, is ook individuele ontwikkeling belangrijk. Ons verandervermogen is gebaseerd op de excellente kennis en expertise van onze consultants. Juist daarom staat ‘jezelf blijven ontwikkelen’ bij ons voorop. We omarmen de filosofie van ‘learning by doing’. Een gedegen opleiding, groepsgewijs of individueel, werkt het beste als theoretische kennis wordt omgezet in praktische tools waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt.

Diversiteit

Iedereen is uniek, en dat maakt ons samen sterker

We vinden het het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt. Mensen presteren optimaal als zij zich veilig en gelukkig voelen. Diversiteit draagt hier in belangrijke mate aan bij. Bij Novisource werken mensen met een brede variatie in ervaring, culturele achtergrond, inzichten en competenties. Dit maakt ons als geheel sterker. 

Het waarmaken van verwachtingen vereist vakmanschap, een grote mate van creativiteit en doorzettingsvermogen. En bovendien een ondernemende manier van denken en doen: we maken van tevoren concrete afspraken en komen die na. Bij alles wat wij doen streven we ernaar de ander te enthousiasmeren, impact te maken en de verbinding te zoeken. Daarmee brengen we onze klanten en elkaar verder en worden gestelde doelen behaald.

Neem de volgende stap in je carrière. Maak duurzame impact als toekomstmaker!

Accountmanager

Als Accountmanager bij Novisource ben je dé schakel tussen onze opdrachtgevers, professionals en prospects. Je bent een ster in het opbouwen en het onderhouden van relaties. Je doorziet commerciële kansen en weet deze met beide handen te grijpen.

Lees meer en solliciteer

Senior Business Analist Sustainability

Heb jij een bancaire achtergrond, affiniteit met duurzaamheidsvraagstukken en breng je graag de behoefte in kaart om deze te vertalen naar efficiënte oplossingen? Waarbij stakeholder management op verschillende niveaus voor jou geen onbekend terrein is? Dan ben jij de Business Analyst waarnaar wij op zoek zijn! 

Lees meer en solliciteer

Join the team!

Instagram

Vragen over ons team? Bel of mail gerust even

Benieuwd naar wat Novisource voor jouw organisatie kan betekenen? Of ben je op zoek naar een uitdagende, dynamische rol bij een ambitieus consultancykantoor in Business & IT? Kijk dan hieronder om contact op te nemen.

Arno Koch

Commercieel directeur

Veelzijdige verbinder met oog voor kansen

info@novisource.nl

06 - 14423460

Christian Plaizier

Financieel directeur

Gedreven aanpakker en bruggenbouwer

info@novisource.nl

06 - 29622622

Rinske den Haan

Algemeen directeur

Een waardegedreven leider

info@novisource.nl

06 - 46962394

Novisource

Bron van duurzame verandering

in een dynamische economie

recruitment@novisource.nl

Michael Westerman

Accountmanager

Matchmaker én relatiebeheerder tussen klant en consultant

Michael.westerman@novisource.nl

Reitha Sheombar

Accountmanager

Positieve verbinder die van uitdagingen houdt

reitha.sheombar@novisource.nl

06 - 43763823

Copyright 2023 Novisource