Onze aanpak

Bij Novisource werken we vanuit kennisteams. Onze consultants verbinden hier theorie en praktijk, gericht op doorlopende verbetering. Zo dragen we samen permanent bij aan de verandertrajecten van onze opdrachtgevers. Alleen door te reflecteren, leren en praktiseren kunnen we aan de ambitieuze vraag van onze opdrachtgevers voldoen. Ondernemend, bevlogen en daadkrachtig. Ontdek wat de hoogwaardige dienstverlening van Novisource voor de transformatie van uw organisatie kan betekenen.

Specialismen:

Regulatory Change

Wetgeving verandert. En onze consultants helpen u mee veranderen. Niet alleen met de meest actuele product- en proceskennis. Maar ook door het applicatielandschap en de bijbehorende datastromen aan te passen. Zo voldoet u altijd aan de laatste wettelijke eisen en bent u juridisch up to date.

Digital Transformation

Technologie verandert en biedt organisaties nieuwe kansen. De consultants van Novisource onderkennen de impact van nieuwe technologie en dragen bij aan de groei van toepassingsmogelijkheden binnen organisaties.

Information Security

Informatiebeveiliging en cybercrime verdienen continu aandacht. Om de beveiliging van bedrijfsprocessen te borgen, kijken onze consultants naar de risico’s met als doel het bewustzijn rond IT-beveiliging te vergroten en de controle te verbeteren.

Information Services

Goed datamanagement vormt de basis voor kwalitatieve managementbeslissingen. Onze consultants maken analyses die bedrijfsprocessen verrijken en verbeteren. Het structureel borgen van datakwaliteit is daarbij ons uitgangspunt. Hier werken wij in samen met MuleSoft© en Informatica©.