• Hoogoorddreef 56L - 1101 BE Amsterdam - info@novisource.nl

Klantwaarde voorop

Met diepgaand begrip van de uitdagingen & doelen van de klant om naar het juiste resultaat te werken

Inzet van de juiste expertise, kennis & ervaring

Consultants die expert zijn binnen hun vakgebied en branche om zo direct meerwaarde te leveren

Duurzame partnerships

We staan in verbinding en blijven gedurende het hele project betrokken bij de gezamenlijke doelen

Novisource werkwijze

Ons doel is ervoor te zorgen dat organisaties met vertrouwen voorop kunnen blijven lopen. Wij streven ernaar dat zij altijd toegang hebben tot de juiste kennis, vaardigheden en de 'juiste persoonlijkheden' om veerkrachtige digitale transformatie en vernieuwing te realiseren

None

Digitale Transformatie

Digitale vernieuwingen zijn noodzakelijk binnen de huidige economie. De ontwikkelingen binnen digitalisering en automatisering volgen elkaar snel op. Deze ontwikkelingen hebben in de regel veel toegevoegde waarde, om processen slimmer en efficiënter in te richten en zo meer capaciteit vrij te spelen voor kerntaken in de business. Deze transformatie helpt om mensen en organisaties te laten bloeien en groeien en zo voorop te blijven lopen.

None

Regulatory Change

Veel van onze klanten hebben te maken met veranderende wet- en regelgeving, waaraan ze zich moeten aanpassen en moeten blijven voldoen. Zeker binnen de complexere landschappen zijn er veel vereisten op dit gebied. Onze consultants hebben ervaring binnen dit domein, weten welke wet- en regelgeving belangrijk is en, vooral belangrijk, weten hoe de noodzakelijke veranderingen te implementeren zijn.

None

Data Management

De inzet van data maakt veel processen efficiënter en klantgerichter. Ook wordt hiermee besluitvorming en innovatie gestimuleerd. Wij maken data inzichtelijk, helpen bij het migreren van data naar de cloud of ondersteunen bij het verbeteren van de datakwaliteit​.

None

Sustainable Finance

Duurzaamheid is een thema dat niet meer weg te denken is in de huidige zakelijke wereld. Zo moeten vanaf 2024 banken en financiele instellingen voldoen aan specifieke wet- en regelgeving (ESG, CSDR) en rapporteren in hun jaarverslagen t.a.v. duurzaamheidsdoelstellingen. Vergelijkbare uitdagingen zijn er ook voor vele andere bedrijven. Novisource helpt om een weg te vinden in dit complexe domein, en bedrijfsprocessen zodanig in te richten dat er gestuurd en gerapporteerd kan worden, voor een meer duurzame bedrijfsvoering.

Klant ervaringen

"Novisource heeft ons met hoogwaardige specialisten geholpen bij het structureren en implementeren van de integratie tussen Nederland en België."

"We waarderen de constructieve samenwerking met Novisource. Ze gaan het gesprek aan over lastige onderwerpen en tonen pragmatisch oplossend vermogen. Mooi om onszelf te herkennen in de Novisource kernwaarden."

None