Wie zijn wij?

Novisource is een beursgenoteerd Business & IT consultancy bedrijf met een sterke focus op zakelijke dienstverleners in de financiële sector (banken, verzekeraars, pensioenfondsen & vermogensbeheerders).

Wij bieden verandercapaciteit binnen de business thema’s Regulatory change en Digital transformation, ondersteund door kennis en expertise op het gebied van Information services (data management & applicatie integratie) en Information security.

Onze professionals begrijpen de wereld waarin financiële bedrijven opereren en beschikken over de juiste ervaring en kennis van: producten, processen, wet- en regelgeving en het bijbehorende IT-landschap binnen de financiële sector. Hierdoor zijn wij in staat veranderingen te ondersteunen in de totale keten voor deze sector.

Onze aanpak en kernwaarden

Bij Novisource werken we vanuit kennisteams. Onze consultants verbinden hier theorie met de praktijk, gericht op doorlopende verbeteringen. Zo dragen we samen op een duurzame manier bij aan de verandertrajecten van onze opdrachtgevers.

Onze kernwaarden ‘bevlogen’, ‘verbindend’, ‘daadkrachtig’ en ‘ondernemend’ komen terug in de manier waarop wij reflecteren, leren en praktiseren. Zo helpt Novisource haar opdrachtgevers met het realiseren van veranderambities.