De specialist in change management. Verrijk uw team met ons talent.

Novisource staat midden in een dynamische wereld die draait om verandering en vernieuwing. Deze tijd vraagt om consultants met een specifiek specialisme. Unieke professionals die in staat zijn om resultaat te bereiken binnen werkthema's als regulatory change, information services, information security en digital transformation.

Dagelijks vertalen onze consultants actuele thema’s op het gebied van business en IT naar de bedrijfsvoering van organisaties in met name de financiële sector. Zo helpt Novisource haar opdrachtgevers met het realiseren van veranderambities.

Novisource levert specialisten die zich continu ontwikkelen en daardoor effectief kunnen anticiperen op de veranderende omgeving en de gevolgen hiervan op organisaties. Onze professionals begrijpen als geen ander de noodzaak van onze opdrachtgevers om te veranderen en vertalen dit naar concrete doelstellingen en passende oplossingen die meerwaarde creëren. Wij doen dit vanuit een persoonlijk aanpak en nemen de verantwoordelijkheid een blijvend resultaat te realiseren voor onze opdrachtgevers.