Uitdagingen in de wereld van regulatory change

Een uitdaging

Innovatie door finance en nieuwe verdienmodellen

De wereld van finance verandert snel. Innovaties zorgen voor nieuwe bedrijfsmodellen waarbij nieuwe technologie, verdergaande digitalisering en steeds slimmere processen de boventoon voeren. Deze innovaties brengen naast vooruitgang ook de nodige uitdagingen en vraagstukken mee op gebied van wetgeving. Hoe zorgen we dat privacy gewaarborgd is en processen veilig zijn? En aan welke wet- en regelgeving moeten onze innovaties eigenlijk allemaal voldoen?

Hoe wij regulatory change aanpakken

Enkele kennisgebieden van Novisource

Digitalisering

KYC dossiers

Compliancy

Wat Novisource voor je kan betekenen

Analyseren

Implementeren

Anticiperen

Beter worden in regulatory change op de Novisource Academy

Leer over de meest recente ontwikkelingen binnen regulatory change. Zo blijf je als business consultant van Novisource altijd voor op de rest en weet je precies wat onze klanten nodig hebben. Blijf op de hoogte.

Inspelen op de behoefte

Veranderingen doorvoeren binnen diverse disciplines

Lees meer

Case regulatory change

Regulatory change process

Hoe manage je het proces rondom de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving?

De enige constante is verandering. Dat geldt zeker voor regulatory change. Want: hoe zorg je ervoor dat nieuwe wet- en regelgeving correct wordt geïnterpreteerd en dat de betreffende requirements tijdig worden opgepakt door de teams die hiermee aan de slag moeten?

Lees meer

Case regulatory change

De mogelijke impact van een acquisitie

Een overname door een Duitse bank, wat zijn de gevolgen wat betreft regulatory change?

NIBC Bank heeft Galinat Bank in Duitsland overgenomen en samengevoegd. De banklicentie die hiermee verkregen werd, veranderde de reporting scope van NIBC Bank Duitsland. Hierdoor moest data van de overgenomen bank geïntegreerd worden in het regulatory reporting platform van NIBC Bank. Wij implementeerden een nieuw systeem, zodat de juiste rapportage vanuit de NIBC-systemen mogelijk was.

Lees meer

Zacharias van Diermen

Regulatory change is een proces dat altijd gaande is. Nieuwe wetgeving en nieuwe inzichten zorgen voor steeds nieuwe vraagstukken, welke nieuwe oplossingen behoeven. Wij helpen van beslis- en ontwerpfase tot uitvoering van de implementatie.

Copyright 2023 Novisource