Digital transformation essentieel voor groei en wendbaarheid

Onafhankelijk en met impact

Succesvol digitaliseren, zo doe je dat

Organisaties werken al jaren aan het digitaliseren van de dienstverlening. Hoe pakken wij dit aan? Wij starten met een quick-scan om uw uitdaging helder te krijgen. Kosteloos. Daarna ontwerpen we een digitaliseringsstrategie vanuit een oplossingsonafhankelijk perspectief.

Onze succesvolle methode is gebaseerd op 6 succesfactoren, samengesteld uit ruim 25 jaar aan best-practices in diverse sectoren en tientallen moderne methodes.

Onze expertises

Betere processen

Product Management

Business analytics

Information Security

Business & IT

Process improvement

Beter worden in digital transformation leer je op Novisource Academy

Wij bieden verschillende trainingen aan op het vlak van digital transformation. Voor professionals die binnen hun organisatie bezig zijn met continu verbeteren en vernieuwen.

Inspelen op de behoefte

Veranderingen doorvoeren binnen diverse disciplines

Lees meer

Case digital transformation

Digitale transformatie bij het Oranjefonds

Hoe kan het transformatieprogramma de digitalisering voortzetten?

Het Oranje Fonds blikt terug op het succesvolle digitaliseringsprogramma, met als resultaat dat er vanaf nu gewerkt wordt met het two-in-a-boxprincipe. Hierbij worden externe en interne medewerkers gekoppeld, zodat de kennis in huis blijft. Daarnaast heeft de transformatie ervoor gezorgd dat er nu sneller en efficiënter gewerkt kan worden en dat afdelingen beter met elkaar verbonden zijn.

Lees meer

Nienke van der Wel

“Creativiteit en een verandering in denkwijze van medewerkers zijn cruciaal voor een succesvolle digitale transformatie. De technologie is slechts ondersteunend."

Copyright 2023 Novisource