Novisource helpt NIBC Vastgoed Hypotheek bij ontwikkeling online bankomgeving

Schrijver: Novisource

NIBC, “al 75 jaar de ondernemende bank die denkt en doet als ondernemers”, is live gegaan met hun online bankomgeving voor NIBC Vastgoed Hypotheekklanten. Novisource hielp de nieuwe online omgeving te ontwikkelen. Een volgende stap in het digitaliseren en verbeteren van de klantreis voor Buy-to-Let klanten binnen de retail bank (NIBC Vastgoed Hypotheek).

Didiér Adams (Lead Business Consultant bij Novisource) vertelt: “Als vastgoedbelegger is het belangrijk om inzicht te hebben in je vastgoedportefeuille. In de nieuwe online omgeving kunnen vastgoedondernemers hun productinformatie inzien, hebben zij een overzicht van onderliggende panden en huurgegevens en kunnen zij deze online updaten. Daarnaast kunnen klanten communiceren met de acceptatiedesk en ontvangen zij post en documenten die ze online kunnen bekijken.”

Verbetering klantervaring

De online omgeving is ingebed in de workflow processen van de Vastgoed Hypotheek afdeling. Dirk van den Beukel (Managing Director NIBC Vastgoed Hypotheek): "Hiermee zetten we een mooie stap in de verbetering van de klantervaring. Omdat klant en bank toegang hebben tot dezelfde data, is communicatie bovendien eenvoudiger".

Onlangs schreven we al een artikel over de voordelen van een online omgeving voor Buy-to-Let klanten. Meer weten? Klik hier.

Didiér Adams, Zoeterwoude

Als vastgoedbelegger is het belangrijk om inzicht te hebben in je vastgoedportefeuille.

Novisource

Met een team van enthousiaste collega’s bieden wij oplossingen op het gebied van Change Management bij banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. Heeft uw organisatie hulp of advies nodig op het gebied van Digitale transformatie? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via info@novisource.nl.

Naar de Bron

Christian Plaizier

Financieel directeur

Gedreven aanpakker en bruggenbouwer

Hoe wij ons als Novisource collectief inzetten voor onze klanten, iedere dag weer - daar word ik vrolijk van. De gedrevenheid van iedere collega en de manier waarop we met de Academy ieders kennis up-to-date houden, vind ik heel waardevol.

Naar de Bron

Misschien is dit ook iets voor jou?

Ontdek meer

Artikel geschreven door: Novisource

NIBC - Digital Customer Experience

Lees meer

Artikel geschreven door: Sandra Bank

Novisource on tour met Sandra Bank

Lees meer

Artikel geschreven door: Novisource

NIBC Buy to let

Lees meer

Naar de Bron

Copyright 2023 Novisource