De vrijheid om dingen te regelen

Schrijver: Sandra Bank

“Je krijgt de meeste energie van samenwerken met wisselende mensen aan verschillende projecten. Ik ben Sandra Bank, en ik ben Business Consultant bij Novisource. Graag rijd ik motor, zowel doordeweeks als in de vakantie. Zodra ik mijn helm op doe, geniet ik al van de rust en de vrijheid. Ik vind het ook heerlijk om zelf de controle te hebben over de motor, maar wel met een bestemming en doel. In mijn werkzaamheden zie ik dit ook terug: de vrijheid om dingen te regelen, met het oog op het doel waar we naartoe werken. 

Ik ben nu werkzaam bij de Rabobank als Business Analist Robotics. Bij het Robotics-team komen collega’s van de Business met het verzoek om werkzaamheden van de Back Office te automatiseren. Bijvoorbeeld het opstellen en versturen van een brief. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Mocht het leiden tot een project, maak ik ook de technische kant in orde, zodat de engineers aan de slag kunnen, doen we de implementatie en evaluatie. Novisource challenget mij met uitdagende functies die ik zelf niet zou hebben gekozen en biedt daarnaast veel ontspanning binnen verschillende activiteiten, zoals een tennisevent, een motorevent en de gezellige diners.”

Naar de Bron

Sandra Bank

Consultant

Veelzijdige consultant die van verandering houdt

“Ik ben verantwoordelijk voor de implementatie van begin tot eind en betrokken bij de hele keten. Daarnaast kan ik zelf aangeven om aan een specifiek project mee te werken, omdat ik dat gaaf vind.”

Naar de Bron

Misschien ook iets voor jou?

Ontdek meer

Artikel geschreven door: Marcus Drost

Novisource on tour met Marcus Drost

Lees meer

Artikel geschreven door: Novisource

Novisource helpt NIBC Vastgoed Hypotheek bij ontwikkeling online bankomgeving

Lees meer

Artikel geschreven door: Novisource

De plicht en noodzaak tot verstrekking van ESG-gerelateerde informatie

Lees meer

Naar de Bron

Copyright 2023 Novisource