Geef je kennis een boost

Ontwikkelen met resultaat

Bij Novisource zijn de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen onbeperkt. Wij geloven in de kracht van leren en expertise delen. Neem jij ook de regie over je eigen ontwikkeling?

Laat je inspireren

“Samen beschik je over veel kennis en ervaring. Door dit met elkaar te delen, raak je geïnspireerd. Met je collega’s ga je aan de slag om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.”

Samen problemen oplossen

Heb je een vraagstuk waar je hulp bij kunt gebruiken? Samen met je collega’s van Novisource ga je op zoek naar de antwoorden.

Inspelen op de behoefte

Veranderingen doorvoeren binnen diverse disciplines

De consultants van Novisource zijn ondernemend en ambitieus. Ze komen continu met vernieuwing en innovatie in aanraking en hechten daarom veel waarde aan permanente kennisontwikkeling.

Toptalent

Onze opdrachtgevers verwachten dan ook toptalent dat volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen het gevraagde expertisegebied. Om onze consultants toekomstbestendig te houden, stellen we verschillende opleidingen ter beschikking  via onze Novisource Academy. Deze gedegen opleidingen slaan de brug tussen theorie en de praktijk en kunnen zowel groepsgewijs of individueel gevolgd worden.

Benieuwd hoe het is om te werken in regulatory change?

Neem contact op met:

Kirsten Stikkel

Lead Recruiter

Al vele veranderspecialisten gingen je voor!

Alexander de Swart

Stakeholdermanagement is key voor een geslaagde business implementatie. Door vroegtijdig het implementatieplan op hoofdlijnen te bespreken en in te zoomen op belangrijke criteria ontstond een overzichtelijk samenhangend geheel.

Een greep uit de Academy

Leer hoe je data kunt ontsluiten, structureren en analyseren

Novisource kijkt samen met de consultant welke leergang het beste bij hem of haar past en of deze in lijn ligt met de ontwikkelbehoeften en groeiambities. Naast individuele opleidingen of maatwerk is er ook een aantal opleidingen/trainingen die we groepsgewijs organiseren. 

Succesvol zélf verandering realiseren

Bijvoorbeeld onze introductietraining Ondernemend Consulten, aangepast aan de kernwaarden van Novisource. De training geeft onze consultants handvatten om zichzelf en de klanten ‘aan te zetten’ en zo echt de verandering te realiseren. Maar wel in het stijl die bij de consultant past.

Ook bieden we de Lean Six Sigma training aan, waar men leert hoe bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden om kosten te reduceren en klanttevredenheid te verhogen. Of de SaFE training, waar men zich richt op de principes en practices van het Scaled Agile Framework en hoe dat succesvol toe te passen in de organisatie.

Nieuwsgierig naar wat Novisource nog meer doet?

Neem contact op met:

Kirsten Stikkel

Lead Recruiter

Het zit 'm in de details

Learning by doing, om zo altijd het beste resultaat te realiseren

Novisource omarmt de filosofie van learning by doing. Het beste resultaat wordt altijd gerealiseerd door het omzetten van theoretische kennis in praktische ervaring.

Kennis naar een hoger niveau

We willen dat onze consultants het beste uit zichzelf halen en zich verder kunnen ontwikkelen, zowel binnen hun eigen vakgebied als op algemeen vlak. Daarom bieden we ook trainingen op het gebied van onder meer visueel presenteren of MS Excel, maar bijvoorbeeld ook Business English Essentials of Business English Advanced. Wat de opleidingsbehoefte ook is, met onze Novisource Academy bieden wij diverse mogelijkheden om onze consultants naar een hoger niveau te brengen.

Leren om veilig om te gaan met data binnen organisaties?

Neem contact op met:

Veroniek Smits

corporate recruiter

Copyright 2023 Novisource