Leren in de praktijk

Bij Novisource omarmen we de filosofie van learning by doing. Een gedegen opleiding, groepsgewijs of individueel, werkt het beste als theoretische kennis wordt omgezet in praktische ervaring. Dit leidt tot meer expertise en betere inzetbaarheid.

Onze opdrachtgevers, veelal uit de financiële wereld, verwachten toptalent dat volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, informatie technologie, privacy en veiligheid. De Novisource Academy biedt doorlopende opleidingen -ook op maat- aan waardoor je je qua kennis met de besten in je vakgebied kunt meten.

Management of Risk

Management of Risk is bedoeld om organisaties te helpen bij het invoeren van een effectief kader voor het nemen van verantwoorde beslissingen over risico’s die invloed hebben op hun prestatiedoelen voor alle organisatieactiviteiten. MoR vormt een geïntegreerd raamwerk met OGC-methoden en -modellen als ITIL®, PRINCE2®, MSP® en P3O®.

Lean Six Sigma

Lean Management is een effectieve en populaire filosofie om bedrijfsprocessen te optimaliseren, kosten te reduceren, klanttevredenheid te verhogen en zo een duurzame verbetering van het bedrijfsresultaat te realiseren.

Business English

Deze cursus neemt je op inspirerende en interactieve wijze in vijf avonden mee langs de Engelse grammatica, communicatie en correspondentie. Hiermee leg je een uitstekende basis op het gebied van Business English.

Visueel presenteren in een Agile omgeving

Het vertrouwd raken met zakelijk tekenen op papier en digital en leren van visuele werkvormen toepasselijk in Agile en Scrum. Tekst kost veel maak- en verwerkingstijd, terwijl een plaatje zo is gemaakt en sneller ‘binnenkomt’. Het werk wordt er daarnaast ook leuker van.

Ondernemend Consulten

De training helpt je om op je opdracht en in je netwerk te bouwen aan een sterke relatie met opdrachtgevers vanuit het PUUR! Ondernemend gedachtegoed en jouw authentieke stijl. De training start met het invullen van je persoonlijke gedragsprofiel. Tijdens de praktijkintervallen na iedere training heb je de ruimte om met het geleerde te experimenteren in jouw praktijk.

SaFE

De Leading SaFE 4.5 training is een cursus waarin wordt ingegaan op de Lean-Agile principes en practies van het Scaled Agile Framework. De focus ligt op waarde releasen via een Agile Release Train, het opbouwen van een Agile Portfolio en het leiden van een Lean-Agile transformatie tot een schaalbare organisatie.

Novisource

Academy